Social Icons

This Means War (2012)

Vă plac filmele cu spioni? Dar cele romantice? Sau poate preferaţi comediile? This Means War (Să fie război!) are şi spionaj, şi romantism, şi umor. Ce nu are este războiul. Mă rog, nu la propriu. Are un război la figurat, adică o confruntare între doi agenţi CIA care sunt şi foarte buni prieteni şi cărora li s-a pus pata pe aceeaşi fată, Lauren.

This Means War - Să fie război! - 2012

Lauren (Reese Witherspoon) are de toate: bani, serviciu, tinereţe, frumuseţe şi păr blond. Ce nu are este un iubit. Cum toată lumea din jurul ei e cuplată, tipa ajunge să inventeze relaţii pentru a nu da prost în faţa cunoştinţelor. Dar iată că şansa îi surâde şi va peste - nu unul, ci doi tineri chipeşi, care amândoi o plac. Cu alte cuvinte, ai grijă ce-ţi doreşti!

This Means War - Să fie război! - 2012

Între cei doi va urma o luptă "pe viaţă şi pe moarte" (dar pe la spate) pentru a cuceri inima blondinei şi pentru a-şi pune unul altuia beţe în roate. Cine va ieşi invingător din treaba asta veţi afla vizionând filmul. Care film nu trebuie luat prea în serios, că nu se doreşte un documentar despre modul de funcţionare al agenţiilor de spionaj, ci unul care să vă destindă şi să vă aducă zâmbetul pe buze.


Puteţi încheia seara cu: vedeţi câte facem noi, bărbaţii, pentru voi? :)

sursă foto: moviefilmreviews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
eXTReMe Tracker