Social Icons

De Halloween

Halloween-ul este o sărbătoare tipic americană și, ca în cazul multor alte lucruri din afară, ne-am grăbit să o preluăm. Astăzi este 31 octombrie, așadar astăzi se sărbătorește Halloween-ul. O țin minte de la profa' de engleză din liceu, că pe vremea aia nu eram așa emancipați, cum ne explica despre treat or trick, adică farsele pe care le joacă copiii dacă cei pe care-i „colindă” nu le dau ceva. Noi mergeam iarna la colindat, ei merg la făcut prostii, că-ți pot sparge un geam sau ceva dacă nu îi plătești, servești, tratezi etc...:)

Dacă intri pe Google, te îmtâmpină doodle-ul lor sau cum se numește, pagina oficială prezintă un fel de joculeț interactiv cu o babă vrăjitoare care amestecă într-un ceaun, pregătind probabil o poțiune magică. Sus ai niște obiecte pe care le poți arunca, dând click cu mouse-ul pe ele, direct în oala fierbinte, pe post de ingrediente. La două astfel de aruncături, se petrece ceva, după care ești readus la baba cu ceaunul și poți încerca alte variante. Mișto joc.

Tot în vrăjitoare, dar de data asta nu babe ci tinere și neliniștite, s-au îmbrăcat, dacă le putem spune haine la costumele sexy pe care le poartă ele, niște fete frumoase de prin State pare-mi-se, preluate de ceva site acidcow.com, preluat la rândul lui de realitatea - fără link, preluată așișderea de mine. Poftiți de admirați:

costumatie sexy halloween

costumatie sexy halloween

costumatie sexy halloween

Și cu asta basta. Nu fără a menționa că afară-i cald, mult prea cald pentru un sfârșit de octombrie (dar foarte bine că-i așa; sper să țină cât mai mult) iar mie magia începe să îmi facă cu ochiul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
eXTReMe Tracker