Social Icons

Blog Media

Din ciclul bloguri noi pe internet, astăzi o să vă prezint un blog de... media. Sau cel puțin așa se numește el, Blog Media, și este realizat pe platforma Blogger. Care platformă aparține celor de la Google, după cum probabil știți.

Dacă o să-l frunzăriți puțin, o să vedeți că blogul e axat pe știri (de multe ori inedite sau foarte interesante - de exemplu cum puii mei se poate așa ceva, chiar în China?), pe tot ce ține de mass-media, pe chestii legate de vânzare-cumpărare-promovare-advertising și pe altele. Social media încă nu am văzut dar blogul este la început, nici n-are trei luni.

Are în schimb linkuri, și să vedem la ce Page Rank va ajunge la următoarea actualizare Google, care este așteptată cu sufletul la gură. Și pentru că scriam de vânzare și marketing, blogul are și un ambalaj excelent, adică o temă superbă, ceea ce-i încă un plus, mai ales că pe Blogger nu găsești întotdeauna bloguri cu design plăcut.

Ar mai fi multe de zis, de exemplu setările sunt bine făcute, avem categorii și etichete pentru fiecare postare, avem smile-uri în comentarii, și încă unele interesante, dar ceea ce contează este cum o să evolueze acest blog pe viitor și în ce măsură va reuși să se impună că un canal media de vizitat.

Media, bloging (sau blogging), știri, promovare (sau advertoriale? hahaha), într-un cuvânt, încă un blog în nesfârșita competiție online. Să-i urăm succes și viață lungă!

2 comentarii:

 
eXTReMe Tracker